Residential House by Hsiang-Hao Chang

Hsiang-Hao Chang Creates The Scene Fusion Residential House

Hsiang-Hao Chang, the designer of the award winning work Residential House by Hsiang-Hao Chang says, Situated at the river bank, the stunning view of the evening glow and rosy clouds reflecting upon the tranquil water unfolds in front of the panoramic windows. The decorative lines on the ceiling of the hallway symbolize lush green rolling hills with trees and mountains in the distance. A wide spectrum of materials and design elements are applied in harmony to the residence that embraces livability. .

Residential House by Hsiang-Hao Chang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49235

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Newspaper homepage.

Design Interviews

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/designnewspaper.net/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/designnewspaper.net/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/designnewspaper.net/html/article.php on line 280